Bemutatkozás

Köszöntöm a Boda Autósiskola honlapján.

Boda Attila vagyok, a Boda Autósiskola iskolavezetője és oktatója.

A vezetni tanulás napjainkban igen nagy kihívás. Eger városa is bővelkedik érdekes kereszteződésekben, emelkedőkben és lejtőkben, egyenrangú útkereszteződésekben és egyre növekszik a forgalom is. Nem kis fába vágja a fejszéjét, aki most kívánja megszerezni a vezetői engedélyét. Éppen ezért csak úgy érdemes nekivágni ennek a kihívásnak, ha a leendő tanuló rendelkezik kellő kitartással, tanulási vággyal és szabadidővel.
Ma már nem elegendő elsajátítani a jármű technikai kezeléséhez szükséges ismereteket, mert a megnövekedett járműszám, a sok gyalogos és a fellendült turizmus miatt elengedhetetlen, hogy egy potenciális járművezető teljesen uralni tudja a járművét, és megfelelően tudjon reagálni még akkor is, ha a másik közlekedési partner szabálytalan volt.

Célom, hogy jelenlegi és leendő tanulóimat ne a járművezetési vizsgákra, hanem az életre készítsem fel. Mottóm, hogy a tanuló ne vezetni, hanem közlekedni tanuljon meg! Egy felkészült járművezető-jelölt képes önállóan felismerni a közlekedési szituációkat, kellő időben, megfelelő döntést hozni, és a manővert biztonságosan végrehajtani.

Amennyiben nem csak a jogosítvány megszerzése a célja, hanem felkészült közlekedési partnerré szeretne válni, aki magabiztosan tud a forgalomban részt venni, keressen bizalommal!

 

Üdvözlettel,

Boda Attila

Back To Top
error: Content is protected !!